2014. december 30., kedd

252db-os sminkpaletta+ ajándék korrektor paletta! - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Egyedülálló selyemfényű, csillámos szemhéjfestékek ez a praktikus sminkkészletei kedvelt termék lett kozmetikusok és fiatalok körében egyaránt. Tapasztalatom szerint jó minősége, tartós hatása és élénk, gyönyörű színei miatt kedvelik leginkább. A sminkpalettán megtalálsz minden olyan színt amire egy tökéletes smink elkészítéséhez szükséged lehet, készülj buliba, színházba vagy éppen munkába.
Paletta tökéletesen összeválogatott, egymással rendkívül összhangban álló professzionális matt, selyemfényű színeket tartalmazó sminkpaletta.
Használhatod szárazon és nedvesen is. Nedves használat esetén 50%-al megnövelheted a felvitt szín élénkségét és élettartamát!
-A száraz-nedves felhasználás új utakat teremt a makeup készítésében.
A 252db-os szemfestékhez küldök még egy 15db-os camouflage (kamuflázs) készletet is. A camouflage technikát használják többek között hegek, égések, eres anyajegyek és kuperózis takarására, de megbízhatóan be lehet vele fedni a szem körüli sötét karikákat, tetoválásokat és a bőr rendellenességeit, mint pl. a májfolt vagy erős vörösödések.
Az aukció tartalma tehát:
egy 252db színt tartalmazó sminkpaletta gyönyörű színekben és hozzá egy 15db-os kamuflázs készlet!
Szállítási idő: a fizetéstől számított kb2-5hét. Az esetek 90%-ában 3héten belül tudom küldeni! Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan tedd fel pár órán belül válaszolok.
További jó vásárlást és licitálást, ha időd engedi nézd meg a többi aukciómat is, naponta töltök fel új árút!


Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Az aukció vége: 2015-01-19 08:58
. 252db-os sminkpaletta+ ajándék korrektor paletta! - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése